משלוחים עד הבית

שירות VIP

איכות מקסימלית

חברת בוטיק לייבוא ושיווק דגים טריים מהים לדלת

פורל בתנור במרינדת דבש חרדל וזעתר!

אז מה צריך?


4 פילטים של פורל עם העור.

מלח גס - קורט


המרינדה

כף חרדל דיז׳ון

לימון

שום 4 שיניים

4 כפות שמן זית

כפית דבש

פלפל שחור גרוס.

3/4 כף  זעתר


אופן ההכנה!


1. בקערה מערבבים את מרכיבי המרינדה.


2. משרים את הדגים בלימון


3. מחממים את התנור לחום הכי גבוה שיש. להמתין בסבלנות שיגיע לטמפרטורה המרבית.


4. מניחים את הפילטים על מגש אפייה מרופד בנייר אפייה ומפזרים מעט מהמרינדה עליהם. יש לפזר בשלב זה את המלח הגס.


5. מכניסים לתנור. ממקמים שלב אחד לפני החלק הגבוה ביותר בתנור.


6. צולים במשך 8-12 דקות, תלוי בתנור ובגודל הפילטים.


7. כשמתקבלים סימני השחמה הופכים בזהירות לעוד 2 דקות צלייה.

2all בניית אתרים