משלוחים עד הבית

שירות VIP

איכות מקסימלית

חברת בוטיק לייבוא ושיווק דגים טריים מהים לדלת

דניס שלם מטוגן במחבת

אז מה צריך?


2 דגי דניס שלמים.

חמאה 30-40 גרם.

פלפל ירוק חריף פרוס לטבעות.

מלח דק קורט.

פלפל שחור גרוס 1/2 כפית שטוחה

פלפל אנגלי טחון - 1/4 כפית שטוחה

אורגנו טרי 2-3 גבעולים לפיזור מעל המנה לאחר ההכנה.


אופן ההכנה!


1. להשרות את הדג 10 דקות במים וחצי לימון, ולאחר מכן לשטוף שוב ולייבש.


2. לפזר מעל הדג מלח ופלפל שחור גרוס מכל הצדדים באופן אחיד, ולעשות חתך בכל צד של 2 פסים.


3 לחמם את החמאה במחבת גדולה, להוסיף את הפלפל הירוק החריף ולטגן מספר דקות עד שהפלפל מקבל קצת צבע.


4. להוסיף למחבת את הדגים ולטגן מכל צד 5-7 דקות, חצי מהזמן על אש בינונית וחצי מהזמן על אש גבוהה, בכדי לקבל את הקריספיות בסוף הטיגון.


5. לאחר הטיגון בזמן ההגשה לפזר מעל אורגנו טרי.

2all בניית אתרים