משלוחים עד הבית

שירות VIP

איכות מקסימלית

חברת בוטיק לייבוא ושיווק דגים טריים מהים לדלת

בורי ממולא בעשבי תיבול

אז מה צריך?


2 עגבניות בינוניות

1 צרור פטרוזיליה

1 צרור כוסברה

1 חופן נענע

1 חופן בזיליקום

1 ראש שום כתוש או פרוס

1 כף ממרח פלפל צ’ומה

1 לימון גדול

1 כפית מלח דק

1/3 כוס שמן זית


אופן ההכנה!


1. מדליקים את המנגל או את התנור לחום של 250 מעלות.

 

2. קוצצים את עשבי התיבול, עגבניות ושום ומעבירים לקערה.


3. מוסיפים פלפל צ׳ומה, מלח, שמן זית ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.


4. פותחים את בטן הדג וממלאים את חלל הבטן בתערובת הארומטית בנדיבות.


5. את הלימון פורסים ומניחים על כל דג 2-3 פרוסות.


6. ממליחים את הדג מבחוץ לפי הטעם ומשמנים בשמן זית.


7. אופים בתנור 25 דקות בחום גבוה או 20 דקות על המנגל.

2all בניית אתרים