משלוחים עד הבית

שירות VIP

איכות מקסימלית

חברת בוטיק לייבוא ושיווק דגים טריים מהים לדלת

כשמסורת ואמנון נפגשים-פילה אמנון ברוטב אדום חריף

אז מה צריך?


קילו פילה אמנון שטוף ומושרה כחצי שעה במיץ מלימון ומלח

1/4 כוס שמן זית

גזר אחד פרוס לעיגולים

גמבה אחת חתוכה לרצועות דקות

10 שיני שום קצוצות

כוס גרגירי חומוס מבושלים

3 עגבניות גדולות מגורדות

3 כפות רסק עגבניות

1 פלפל חריף

כוס מים רותחים

חצי צרור כוסברה קצוצה

כפית סוכר

כפית גדושה פפריקה מתוקה

כפית מלח טפופה

1/2 כפית כמון

1/3 כפית פלפל שחור.


אופן ההכנה!


1. מחממים מחבת רחבה עם שמן זית מוסיפים  את הגזר גמבה ושיניי השום ומערבבים כ-2 דקות.


2. מוסיפים פלפל חריף, עגבניות מגורדות, רסק עגבניות, גרגירי חומוס, מים רותחים ומתבלים. מבשלים תוך כדי ערבוב במשך 5 דקות.


3. מוסיפים את הדג ומכסים אותו ברוטב. מכסים את המחבת ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 עד 30 דקות.


4. 5 דקות לפני סיום הבישול מפזרים את הכוסברה הקצוצה מעל הדג וממשיכים לבשל 5 דקות נוספות.

2all בניית אתרים