משלוחים עד הבית

שירות VIP

איכות מקסימלית

חברת בוטיק לייבוא ושיווק דגים טריים מהים לדלת

לברק שלם בנגיעות פסטו נענע

אז מה צריך?


4 דגי לברק שלמים

4 תפוחי אדמה פרוסים דק

4 עגבניות פרוסות 

2 בצלים פרוסים לעיגולים

4-5 כפות שמן זית

1 כפית פפריקה מתוקה

מלח

פלפל שחור

2 לימונים חתוכים לרבעים

2 כפות פסטו 


אופן ההכנה!

1. מחממים תנור ל-220 מעלות ומרפדים 2 תבניות תנור בנייר אפייה.


2. חולטים פרוסות תפוחי אדמה בסיר גדול עם שפע מי מלח כ-5 דקות עד שהם מתרככים מעט לאחמ״כ מסננים.


3. מסדרים בתבנית אחת פרוסות תפוחי אדמה ועגבניות לסירוגין מפזרים מעל טבעות בצל יוצקים חצי מכמות השמן ומתבלים בחצי מכמות הפפריקה המלח והפלפל.


4.אופים 30 דקות עד שהירקות משחימים בקצוות.



5. בסמוך להגשה מחממים תנור ל-220 מעלות.


6. שמים את הדגים בתבנית השנייה וחורצים בחלקם העליון 2 חריצים בעומק 3-2 מ”מ מברישים ביתרת השמן ומתבלים ביתרת התבלינים מסדרים רבעי לימונים מסביב.


7. אופים 25 דקות עד שהדגים מזהיבים.


8. מחממים את הירקות בתנור חם.


9. מסדרים שכבת ירקות בכל צלחת הגשה מניחים עליה דג ומפזרים עליו תלוליות של פסטו נענע מגישים מייד לצד פלחי לימונים אפויים.

2all בניית אתרים