חברת בוטיק לייבוא ושיווק דגים טריים מהים לדלת
משלוחים בבית שמש חינם בקנייה מעל 250ש"ח
אז מה צריך?
4 דגי בס בינוניים
3 כפות נענע קצוצה
5 שיני שום כתושות
1 כף פטרוזיליה קצוצה
5 כפות כוסברה קצוצה
1 לימון חצוי ופרוס
4 קורט מלח
2 קורט פלפל לבן גרוס
6 כפות שמן זית
3/4 כוס יין לבן
12 עגבניות שרי חצויות
אופן ההכנה!
1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.
2. שוטפים היטב את הדגים ומייבשים.
3. חותכים 2 חתכים אלכסוניים ועמוקים בבטן הדג במרחק של 2 ס"מ אחד מהשני.
4. בקערה מערבבים היטב את כל החומרים.
5. על תבנית מניחים שתי שכבות של רדיד אלומיניום ומעל שכבה אחת של נייר אפייה.
6. מניחים את הדגים ומורחים מ-2 הצדדים ובתוך הבטן את כל תערובת התיבול.
7. מוסיפים את פרוסות הלימון אל תוך בטן הדגים ומעליהם.
8. סוגרים את רדיד האלומיניום מעל הדג וצולים למשך 20-15 דקות.
9. מסירים את הכיסוי ומחזירים לתנור לעוד 8-5 דקות לצלייה עד לקבלת צבע שחום.
10. מוציאים מן התנור יוצקים מעט מהרוטב ומגישים חם.