משלוחים עד הבית

שירות VIP

איכות מקסימלית

חברת בוטיק לייבוא ושיווק דגים טריים מהים לדלת

משלוחים בבית שמש חינם בקנייה מעל 150 ש"ח

בס הסלע בנגיעות שמן זית ויין לבן

אז מה צריך?


4 דגי בס בינוניים 

3 כפות נענע קצוצה

5 שיני שום כתושות

1 כף פטרוזיליה קצוצה

5 כפות כוסברה קצוצה

1 לימון חצוי ופרוס

4 קורט מלח

2 קורט פלפל לבן גרוס

6 כפות שמן זית

3/4 כוס יין לבן

12 עגבניות שרי חצויות


אופן ההכנה!


1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.


2. שוטפים היטב את הדגים ומייבשים.


3. חותכים 2 חתכים אלכסוניים ועמוקים בבטן הדג במרחק של 2 ס"מ אחד מהשני.


4. בקערה מערבבים היטב את כל החומרים.


5. על תבנית מניחים שתי שכבות של רדיד אלומיניום ומעל שכבה אחת של נייר אפייה.


6. מניחים את הדגים ומורחים מ-2 הצדדים ובתוך הבטן את כל תערובת התיבול.


7. מוסיפים את פרוסות הלימון אל תוך בטן הדגים ומעליהם.


8. סוגרים את רדיד האלומיניום מעל הדג וצולים למשך 20-15 דקות.


9. מסירים את הכיסוי ומחזירים לתנור לעוד 8-5 דקות לצלייה עד לקבלת צבע שחום.


10. מוציאים מן התנור יוצקים מעט מהרוטב ומגישים חם.

2all בניית אתרים