משלוחים עד הבית

שירות VIP

איכות מקסימלית

חברת בוטיק לייבוא ושיווק דגים טריים מהים לדלת

בס הסלע בנגיעות שמן זית ויין לבן

אז מה צריך?


4 דגי בס בינוניים 

3 כפות נענע קצוצה

5 שיני שום כתושות

1 כף פטרוזיליה קצוצה

5 כפות כוסברה קצוצה

1 לימון חצוי ופרוס

4 קורט מלח

2 קורט פלפל לבן גרוס

6 כפות שמן זית

3/4 כוס יין לבן

12 עגבניות שרי חצויות


אופן ההכנה!


1. מחממים את התנור לחום של 180 מעלות.


2. שוטפים היטב את הדגים ומייבשים.


3. חותכים 2 חתכים אלכסוניים ועמוקים בבטן הדג במרחק של 2 ס"מ אחד מהשני.


4. בקערה מערבבים היטב את כל החומרים.


5. על תבנית מניחים שתי שכבות של רדיד אלומיניום ומעל שכבה אחת של נייר אפייה.


6. מניחים את הדגים ומורחים מ-2 הצדדים ובתוך הבטן את כל תערובת התיבול.


7. מוסיפים את פרוסות הלימון אל תוך בטן הדגים ומעליהם.


8. סוגרים את רדיד האלומיניום מעל הדג וצולים למשך 20-15 דקות.


9. מסירים את הכיסוי ומחזירים לתנור לעוד 8-5 דקות לצלייה עד לקבלת צבע שחום.


10. מוציאים מן התנור יוצקים מעט מהרוטב ומגישים חם.

2all בניית אתרים