משלוחים עד הבית

שירות VIP

איכות מקסימלית

חברת בוטיק לייבוא ושיווק דגים טריים מהים לדלת

מתכון קליל לסלמון ברוטב טריאקי!

אז מה צריך?


5 פרוסות פילה סלמון

3 כפות רוטב טריאקי

3 כפות רוטב צ’ילי מתוק

3 כפות רוטב סויה

1 כף חומץ לבן

1 כף שמן זית

1/4 כוס סוכר חום

3 שיני שום כתושות


לקישוט בצלצל ירוק ושומשום


אופן ההכנה!


1. מחממים את מצרכי הרוטב על להבה נמוכה ובוחשים עד שהסוכר החום נמס.


2. מצננים את הרוטב.


3.משמנים תבנית אפייה רחבה ומניחים בה את פרוסות הסלמון.


4. שופכים 3/4 מכמות הרוטב לתבנית בצורה אחידה ומכסים בניילון נצמד.


5. מעבירים את התבנית למקרר לכ-15 דקות, בשלב הזה דג הסלמון סופח את טעם המרינדה.

6. מחממים תנור ל-200 מעלות, מסירים את הניילון הנצמד ואופים בתנור חם 13-16 דקות, לפי גודל הסלמון

כשהסלמון מוכן מוציאים אותו מהתנור ומזגגים עם הרוטב הנותר.

7. מפזרים שומשום ובצל ירוק ומגישים חם.

2all בניית אתרים