משלוחים עד הבית

שירות VIP

איכות מקסימלית

חברת בוטיק לייבוא ושיווק דגים טריים מהים לדלת

מוסר ים במחבת ב 20 דק' !


איך מכינים מוסר ים במחבת ב 20 דק׳?

אז מה צריך?


פילה מוסר מפולט (ללא עצמות עם עור)

חופן מלח גס

מעט שמן זית לטיגון

פרוסה לימון טרי (להגשה)


אופן ההכנה!


1. מורחים את שני צידי הדג במעט שמן זית (הצד עם העור והצד ללא העור) 


2. פורסים את נתח הדג ל 3-4 חתיכות ומפזרים מלח גס אך ורק על עור הדג בכדי שהמלח יספח נוזלים וימנע הדבקות של העור למחבת בזמן הטיגון.


3. מחממים מעט שמן זית במחבת.


4. כשהשמן חם מניחים את פרוסות הדג עם הצד של העור כלפי מטה (העור על השמן החם) מזיזים מיד את הנתחים על גבי המחבת מצד לצד למניעת הדבקות. 

כאשר נוצרת מעין טבעת לבנה מסביב לנתחי הדג (בצד העליון) זה הזמן לבדוק בזהירות את הצד התחתון (את עור הדג) אם העור זהוב מעט, זה הזמן להפוך את הדג ולטגן את הצד השני.


5. אחרי שהופכים את הנתחים, מנמיכים את הלהבה לנמוכה ביותר ומטגנים את הצד השני של נתחי הדג עוד כ-2 דקות. 

ברגע שנתחי הדג מתחילים להתפרק מעט מסירים מהאש מעבירים לצלחת הגשה ומגישים עם פרוסת לימון טרייה.


2all בניית אתרים