משלוחים עד הבית

שירות VIP

איכות מקסימלית

חברת בוטיק לייבוא ושיווק דגים טריים מהים לדלת


 מה צריך?


6 פרוסות פילה סלמון 

מלח

פלפל לבן טחון טרי

100 גרם חמאה

4 כפות שמן זית

10 ענפים עם עלי מרווה טריים

1/2 כוס יין לבן יבש

12 שיני שום קלופות


אופן ההכנה!


1. מתבלים את הדגים במלח ובפלפל, ממיסים במחבת את החמאה והשמן מוסיפים מחצית מעלי המרווה ומטגנים את הדגים 3-4 דקות מכל צד מוציאים ומניחים בתנור חם.


2. מוסיפים למחבת את עלי המרווה שנותרו ואת שיני השום והיין הלבן ומביאים לרתיחה מבשלים 2-3 דקות.


3. מניחים בצלחת הגשה אישית נתח סטייק סלמון, יוצקים מעל מעט מהרוטב שנוצר במחבת ומגישים.כבר


2all בניית אתרים