חברת בוטיק לייבוא ושיווק דגים טריים מהים לדלת
מה צריך?
6 פרוסות פילה סלמון
מלח
פלפל לבן טחון טרי
100 גרם חמאה
4 כפות שמן זית
10 ענפים עם עלי מרווה טריים
1/2 כוס יין לבן יבש
12 שיני שום קלופות
אופן ההכנה!
1. מתבלים את הדגים במלח ובפלפל, ממיסים במחבת את החמאה והשמן מוסיפים מחצית מעלי המרווה ומטגנים את הדגים 3-4 דקות מכל צד מוציאים ומניחים בתנור חם.
2. מוסיפים למחבת את עלי המרווה שנותרו ואת שיני השום והיין הלבן ומביאים לרתיחה מבשלים 2-3 דקות.
3. מניחים בצלחת הגשה אישית נתח סטייק סלמון, יוצקים מעל מעט מהרוטב שנוצר במחבת ומגישים.כבר